Oy NX-Trading Ab


Osoite:
Arinatie 4
00370 Helsinki

Puhelin: 09 4257 9890
Sähköposti: info@nx-trading.fi
Varastomme on auki Ma-To klo. 8-16

Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisterinpitäjän yhteystiedot
Nx-Trading Oy Ab
Osoite: Arinatie 4, 00370 HELSINKI
Puhelin: 09 4257 9890
Y-tunnus: 3313178-7
sähköposti: info@nx-trading.fi

Rekisterin nimi
NX-Trading Oy Ab:n markkinointirekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisteröinnin tarkoituksena on asiakassuhteen käynnistäminen ja hoitaminen, asiakkaan ja NX-Trading Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely NX-Trading:n markkinoinnin, mainonnan, suoramarkkinoinnin ja asiakasviestinnän tarkoituksiin NX-Trading:n viestimien kautta luovuttamatta niitä ulkopuolisille.

Markkinointirekisterissä henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun NX-Trading näkee sen tarpeelliseksi tai rekisteröity itse halua pysyä postituslistalla. Rekisteröity voi halutessaan peruuttaa markkinointikirjeen tilauksen.

Markkinointirekisterin tietosisältö

Markkinointirekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaisia henkilötietoja:
1. Nimi
2. Sähköpostiosoite
3. Puhelinnumero
4. Organisaatio ja asema
5. Organisaation yhteystiedot
6. Uutiskirjetilauksen tila ja liittymispäivämäärä

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Markkinointirekisteri koostuu asiakkaan itse antamista tiedoista, Nx-Trading:n asiakastietojärjestelmästä tehdyistä poiminnoista, Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä sekä yleisesti saatavilla olevista verkkolähteistä tai asiakaskontaktoinnista.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja ulkopuolisille lukuun ottamatta tilanteita, joissa tietyt Suomen viranomaistahot niin edellyttävät. Tietoja ei myöskään siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietojen tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä henkilöllä on oikeus tarkastaa henkilötietolain mukaisella tavalla hänestä säilytettävät tiedot. Markkinointirekisteriä koskevat yleiset tiedustelut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@nx-trading Rekisteriä koskeviin yleisiin tiedusteluihin vastataan mahdollisimman pian tiedustelun saapumisesta.

Tietojen korjaaminen, poistaminen ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Suoramarkkinoinnin kieltäminen tapahtuu helpoiten uutiskirjeen lopussa löytyvästä uutis-/markkinointikirjeen peruuttaminen -linkistä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan yleistä huolellisuutta ja tietoturvasta huolehditaan asianmukaisesti. Käytössä on ajanmukaiset tekniset ratkaisut, kuten palomuurit ja salaukset. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä käyttöoikeuksia ja muita henkitietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja annettujen ohjeiden mukaan vain niiden henkilöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Helsingissä 1.12.2022

Ostoskori

0
image/svg+xml

Ostoskorri on tyhjä.

Jatka Ostoksia

Hei,

Lisäämme tuotteita jatkuvasti, mikäli etsimäsi vielä puuttuu ole ihmeessä yhteydessä, Kiitos!
Soita 09 4257 9890 tai lähetä sähköposti info@nx-trading.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: